Greške koje često sami pravimo i nismo ih svesni utiču na to kako ćemo se osećati tokom ostatka dana. Pročitajte koje su to stvari koje mogu da vam unište dan i nastojte da ih promenite.

Ako se svakog jutra budite u mraku , odnosno ako su vam roletne spuštene i zavese navučene, ostatak dana ćete se osećati mrzovoljno. Za promenu podignite roletne i uživajte u svetlosti koju vam jutro pruža.

Svakog jutra bi trebalo da popijete dovoljnu količinu tečnosti kako u toku dana ne biste bili dehidrirani. Nakon buđenja popijte tri čaše vode i sigurno ćete osetiti razliku.

Nikako iz kuće ne biste smeli da izađete pre nego što doručkujete. Unos hrane u ranim jutarnjim satima povećaće nivo energije u vašem organizmu i vi ćete biti srećniji tokom dana.

Ukoliko na posao idete nekim prevoznim sredstvom, bilo javnim ili vlastitim, morate da vodite računa da se mnogo ne nervirate zbog gužve u saobraćaju. To može da vam pokvari cep dan. Ukoliko imate mogućnost, prošetajte do posla, a ako nemate onda sebi pustite neku laganu muziku i uživajte u vožnji do posla.

malisaveti

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Recepte od A do Š!
X Zatvori