Uz pomoć ovih saveta svaki dan dočekaćete kao pobednik...

U brzom životu kojim danas svim živimo, sitni problemi muče nas svakodnevno. To nisu značajne stvari, ali ponekad znaju da nam idu na nerve. Komarci, glavobolje i druge sitnice stvarno znaju da „udave“, ali mi ćemo vam pomoći da se izborite sa svakodnevnim problemima.

1. Rešite se ujeda komaraca uz pomoć kašike

Da li ste znali da ujed komaraca može da se neutrališe uz pomoć vruće kašike? Prislonite vruću kašiku na mesto ujeda i toplota će neutralisati ujed, a svrab i trag će nestati.

2. Brzo izvadite prljavštinu iz očiju

Koliko vam se puta desilo da vam nešto upadne u oko? To je jedna od onih stvari koja baš zna da iznervira čoveka, pogotovu zato što se teško rešava. Mi imamo rešenje. Napunite veliku posudu vodom, zatim jednostavno potopite vašu glavu u vodu i otvorite oči. Sva pljavština koja vam je bila u očima će momentalno nestati.

3. Zaustavite kijanje

Da li ste nekada želeli ili probali da zaustavite kijanje. Iako nije preporučljivo, nekada je poželjno sprečiti neprijatno i nepoželjno kijanje. Ako želite da sprečite kijanje, jednostavno prislonite jezik ka korenu vaših usta i kijanje će prestati.

4. Sprečite glavobolju uz pomoć limete

Limeta je sjajna za glavobolju. Ako želite da na brzinu sprečite i ublažite glavobolju, isecite jednu limetu na pola i trljajte je o vaše čelo. Ubrzo će vam biti lakše.

5.  Uklonite tragove hemijske olovke uz pomoć alkohola

Ako ste umazali vaš omiljeni džemper ili košulju hemijskom olovkom, jednostavno pokvasite fleku sa malo alkohola i trljajte. Možete koristiti i štapiče za uši kako bi ste preciznije očistili fleku.

6. Skinite pesmu sa Youtube-a na lak način

Sigurno ste bezbroj puta skidali pesmu sa Youtube-a, ali mi znamo za mnogo lakši i brži način. Ako želite da skinete pesmu, jednostavno ukusajte „ss“ između „www“ i „youtube“ na vašoj URL adresi.

malisaveti

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Recepte od A do Š!
X Zatvori