Čeznete za promenama, a ne znate odakle da počnete? Ne želite da potrošite gomilu novca, a ipak hoćete da promena bude vidljiva?

Zid u roze boji učiniće da soba postane magično mesto za spavanje

Roze boja učiniće da vaš prostor izgleda elegantije, ali i da prostruji nova energija. Ako ofarbate samo jedan, glavni zid, imaćete utisak da se nalazite u sasvim drugoj sobi. Ima nešto čarobno u ovoj boji. Ona nije samo za devojčice, već i za odrasle žene koje teže ka promenama.

Uklopite detalje

Ne morate menjati tepih, krevet ili ormar. Kupite novu sliku koja će se slagati sa zidom. To nije velika investicija, ali učiniće da soba dobije sasvim drugačiju notu. Ako ne želite da vam roze boja izgleda preterano u prostoru, možete izabrati zagasitiju nijansu koja je pomešana sa braon bojom.

Roze boja zida savršeno se slaže sa sivim i belim nijansama, zar ne?! Zid u roze boji može da bude odlično rešenje, kada poželite da osvežite prostor.

Čak i roze posteljina može da promeni energiju u vašoj sobi. Deluje udobno i ušuškano.

Linije su i dalje u trendu

Nećete pogrešiti sa oštrim oblicima, kada su u pitanju zidovi. Možete kombinovati i više boja, ali kada se izabere roze boja, ona treba da bude u fokusu, a sve ostale boje treba da budu neutralnije.

Važno je da spavaća soba bude udobna i da ima puno prirodnog svetla.

malisaveti

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Recepte od A do Š!
X Zatvori