Zaboravite na masivne suncobrane za plažu koje je često preteško nositi i nisu praktični! Naime, sada postoji mnogo prikladnije i jednostavnije rješenje za zaštitu od sunca na ljetovanju, a evo o čemu je tačno riječ.

Jeste li već čuli za Shader? 

Ovaj novi inovativan proizvod dizajniran je kako bi vas zaštitio od sunca i visokih temperatura dok vi bezbrižno uživate na plaži. Možete ga prilagoditi svojim potrebama, odnosno

prekriti samo lice ili veći dio tijela. 

Shader može potpuno prekriti vaše lice te vas tako zaštititi od štetnih UV zraka, ali vam istovremeno daje određenu dozu privatnosti na prepunoj plaži. Međutim, to nije sve. Ovaj

praktičan proizvod takođe vas štiti od eventualne kiše ili jakog vjetra, a sadrži i stabilno postolje za vaše grickalice i osvježavajuća pića bez kojih se na plaži jednostavno ne može.

Shader će u potpunosti promijeniti vaše iskustvo na plaži  pritom vam pružajući apsolutno sve što trebate za maksimalno uživanje na vašem ljetovanju.

Tu je i mali ventilator koji će vas dodatno rashladiti od nepodnošljivih vrućina, a ono što je još jedna od mnogih prednosti ove inovacije jest to što ima solarno napajanje s punjačem.

malisaveti

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Recepte od A do Š!
X Zatvori