Ako ste nekad mrzovoljne za presvlačenje u kabinama, ovi saveti rešavaju taj problem...

Kada dođe trenutak potrage za savršenim parom farmerica, verovatno vas obuzme jeza. Iako je reč o omiljenom odevnom komadu mnogih, koji je naša srca osvojio svojom praktičnošću, istina je da nije nimalo lako pronaći farmerice koje će potpuno odgovarati vašoj liniji tela.

Ipak, dovoljna su vam samo 3 trika kako bi se sve promenilo i kako biste u sledeći "lov na farmerice" išle bez grča u želucu.

Pronalazak odgovarajuće veličine

Generalno, većina ljudi zna koju veličinu otprilike nosi, ali nažalost proizvođači se često ne drže istih mera prilikom kreiranja svojih kolekcija. Zato, kupovinu farmerica treba da započnete pronalaskom odgovarajuće veličine, a u tome bi vam mogao pomoći pomalo neobičan trik.

Prislonite na vrat dva kraja struka farmerica i spojite ih tako da je dugme na sredini. Ako se krajevi dodiruju, onda ste pronašli svoju veličinu.

Širina farmerki

Širina i veličina nisu ista stvar.

Kako biste pronašli savršenu širinu, savijte ruku u laktu, te stisnite šaku. Tako nameštenu ruku stavite u zakopčane farmerice. Naime, vaša ruka bi trebalo, od lakta do vrha šake, da bez problema stane u struk farmerica i tako ste sigurni kako ste pronašli savršenu širinu. Ipak, važno je naglasiti kako će od ovog trika imati koristi samo oni koji nose standardnu veličinu farmerica.

Obratite pažnju i na dužinu

Ako vam se baš ne ide u kabinu da probate farmerice, postoji još jedan trik uz čiju pomoć možete da rešite taj problem.

Baš kao i veličina i širina, jednako je važna i sama dužina. Sigurno ne želite da "iskeširate" novac za navodno savršene farmerice, a onda da ih nosite krojačici kako bi ih skratila.

Zato, poslednji korak je provera dužine nogavica. Primite krajeve nogavica i onda ih raširite koliko možete. Ako je sredina farmerica ispod vaše brade, odabrali ste savršene farmerice.

malisaveti

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Recepte od A do Š!
X Zatvori